Helse- og omsorgssektoren er i rask endring. Økt bruk av velferdsteknologi, behov for effektiv ressursbruk og nye samhandlingsformer stiller krav til både ansatte og ledere. Nå utvikler vi en ny fagskolemodul som gir deg verktøyene du trenger for å håndtere endringer, bygge innovasjonskultur og sikre trygg implementering av nye løsninger. Meld deg på interesselisten for å få informasjon når utdanningen åpner for påmelding.
Modulen gir 10 studiepoeng og går over 12 kvelder, med totalt 48 timer undervisning. Du får innsikt i hvordan innovasjon og endringsledelse fungerer i praksis i helse- og omsorgstjenesten. Utdanningen gir kunnskap om hvordan ansatte kan trygges i endringsprosesser, og hvordan motstand mot endring kan håndteres på en god måte. Du lærer også hvordan behovsanalyser og brukerperspektiv er sentrale verktøy når nye teknologiske løsninger skal tas i bruk.
Undervisningen dekker temaer som velferdsteknologi, kultur for kontinuerlig forbedring, avlæring av gamle rutiner og hvordan man bygger en organisasjon som er åpen for utvikling.
Hvem passer utdanningen for?
Modulen er særlig aktuell for fagarbeidere, mellomledere og teamansvarlige i helse- og omsorgssektoren som ønsker å styrke sin kompetanse i endringsledelse og innovasjon. Formelt opptakskrav er fagbrev innen helsefag, men det er også mulig å søke med realkompetanse. Dersom du ikke oppfyller opptakskravene, kan du ta utdanningen som etterutdanning uten eksamen og studiepoeng. Da mottar du kursbevis etter fullført opplæring.

Meld deg på interesselisten!
Vil du være blant de første som får vite mer? Meld deg på interesselisten og få beskjed når utdanningen åpner for påmelding!