Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag er et utdanningsprogram som fokuserer på ferdigheter og kunnskap innen matproduksjon, mattrygghet og service.

Tilbake til Teori til fagbrev



Restaurant- og matfag er et utdanningsprogram som fokuserer på ferdigheter og kunnskap innen matproduksjon, mattrygghet, og service. Programmet gir en grundig opplæring i valg og bruk av råvarer, produksjonsprosesser, og kvalitetssikring. Elevene lærer om hygiene, helse- og sikkerhetsregler, samt ergonomi, og får praktisk erfaring med å bruke ulike verktøy og maskiner. Programmet inneholder også etikk knyttet til dyrevelferd og bærekraft, samt innsikt i hvordan arbeidslivet er organisert.

Kursoversikt

Ser du ikke utdanningen du ønsker å søke på?

Da er ikke utdanningen aktiv på ditt studiested akkurat nå.
Registrer deg på interesselisten og få beskjed når utdanningen settes opp nær deg.