Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen


Ledelse for overnattings- og serveringsbransjen – en etterspurt utdanning som vil dekke behovet for lederkompetanse i bransjen.

Vi introduserer fagskoleutdanningen «Ledelse for overnattings- og serveringsbransjen», en etterspurt utdanning som vil dekke behovet for lederkompetanse i bransjen.

Vi introduserer fagskoleutdanningen «Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen», en etterspurt utdanning som vil dekke behovet for lederkompetanse i reiselivsnæringen.

Meld deg på vår interesseliste nå for å få beskjed når utdanningen settes opp nær deg! 

Skreddersydd for å heve kompetansen i reiselivsnæringen

Reiselivet er i dag verdens hurtigst voksende næring, og Norge opplever en rekordstor tilstrømning av reisende. Den økende etterspørselen etter reiselivstjenester understreker behovet for spesialisert kompetanse innen overnattings- og serveringsbransjen, med vekt på å opprettholde et høyt servicenivå. AOF Vestlandet-Agder møter behovet ved å tilby videreutdanninger som er skreddersydd for å heve kompetansen til fagarbeidere i reiselivsnæringen.

Utdanningen er utformet for å forberede deg på å håndtere administrative og ledelsesoppgaver på et høyt nivå innenfor bransjen. Vi samarbeider tett med bransjen for å sikre at utdanningen er praktisk og relevant, slik at du er godt rustet til å møte utfordringene og kravene i reiselivsnæringen. 

Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen – 30 stp.  

Med fagskoleutdanningen «Ledelse for overnattings- og serveringsbransjen» får du 30 studiepoeng. Fagskoletilbudet er utviklet i samarbeid med reiselivsnæringen, for faglærte. Forventede resultater inkluderer kunnskap om reiselivsbegreper, lover og markedsutvikling, samt ferdigheter i rekruttering, administrasjon, økonomi og bærekraftig drift. Du vil også lære om markedsstrategier, digitalisering og innovasjon.

Hvem er utdanningen for? 

Utdanningen er for deg som jobber innen overnattings- og serveringsbransjen og som ønsker å utvikle og styrke din kompetanse. Den er spesielt egnet for deg som søker dagsfersk og fremtidsrettet formell kompetanse som er etterspurt i bransjen. Utdanningen vil ruste deg til å påta deg nye ansvarsområder eller til og med starte din egen virksomhet innen bransjen. 

Fagskoletilbudet vil også være relevant for de som allerede har ansvar for oppgaver de ikke har formell kompetanse i, og som ønsker å trygge sin posisjon gjennom å tilegne seg riktig opplæring.

Meld deg på vår interesseliste nå for å få beskjed når utdanningen settes opp nær deg! 

Relaterte artikler

Artikkel
Fagskole
Helsefag

Malin tar to fagskoleutdanninger samtidig: – Dette er noe jeg virkelig vil

Malin E. Tjelland fra Lyngdal pendler over en time til Kristiansand for å følge undervisningen ved Tirna. Som engasjert helsefagarbeider tar hun ikke bare én, men to fagskoleutdanninger samtidig: Observasjon av stell og sår og Klinisk vurderingskompetanse. Begge utdanningene er svært relevante for yrket hennes som helsefagarbeider. En utdanning som helsefagarbeidere virkelig har behov for […]

Artikkel
Bedrift
Fagskole

Tirna etablerer seg i Sandefjord!

Nylig fikk vi flott omtale i Sandefjords Blad, som har lagt merke til at Tirna nå etablerer seg i byen med et nytt fagskoletilbud. Vi er glade for interessen og ser frem til å bidra med relevant og praksisnær utdanning i Sandefjord Utdrag fra sakenFra høsten av vil Sandefjord få et nytt skoletilbud. Tirna starter […]

Artikkel
Bedrift
Fagskole
Nyhet
Samarbeid

Sammen hever de kompetansen i næringslivet

I Tirna sin avdeling i Kjøita Park i Kristiansand, snakker Line, Hilde og Malin løst og fast om læring, engasjement og muligheter. Gjennom et godt samarbeid, har de utviklet en rekke utdanningsprogram innenfor ulike fagfelt. De jobber målrettet for å utvikle og tilby utdanning der folk bor, og i prosessen skaper de varige ringvirkninger i […]